Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U državnom zrakoplovu

FOTOGRAFIJE KOJE SE RIJETKO VIDE: Ležerno druženje predsjednika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijela kuća objavila je službene fotografije iz predsjedničkog aviona na putu prema Južnoafričkoj Republici i komemoraciji Nelsona Mandele.

Na fotografijama koje je objavila Bijela kuća vide se sadašnji predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle, te bivši predsjednik George W. Bush i njegova supruga Laura, te Hillary Clinton, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Robert Golob i Andrej Plenković "HVALA NA GESTI" Pogledajte kako se premijer Plenković snašao za put na samit u Moldaviju

Fotografije je napravio službeni fotograf Bijele kuće Pete Souza, a na njima se vidi ugodna atmosfera u službenom Air Force Oneu. Na jednoj od fotografija Obama se šali s Bushem, a na drugoj ležerno razgovara s ostalima.

VIDEO Još jedna Obamina snimka obišla svijet, pogledajte zašto

S obzirom da let do JAR-a traje dugo, Obame su bile smještene u predsjedničkoj sobi, Bushevi u medicinskoj, a Clinton je dobila sobu jednog od članova posade.

Bush je poznat i po tome što voli slikati, pa je tako svoje nove slike pokazivao društvu na svom iPadu. Njegove slike izazvale su smijeh i oduševljenje prisutnih.

Službene fotografije s komemoracije Nelsona Mandele ipak su malo ozbiljnije i ne toliko ležerne.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene