Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najposebnija

Diplomirala pa objavila fotografiju koja je osvojila svijet!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jacci Sharkey jednu je fotografiju s dana svoje diplome izdvojila kao najposebniju.

U ponedjeljak je 24-godišnja Jacci Sharkey diplomirala na australskom sveučilištu Sunshine Coast. O Jacci koja u Queenslandu živi sa suprugom i svoje dvoje djece sada pišu mediji diljem svijeta. I to zbog fotografije na kojoj na dan diplome doji svog šest tjedana starog sina.

Pročitajte i ovo Nesreća u Engleskoj Uznemirujuće! VIDEO Snimka ledi krv u žilama: Auto u brzini udario u stup pa se odbio na majku i dijete u kolicima... Ilustracija Sud rekao mišljenje Majka otišla s društvom u provod i sina s invaliditetom ostavila samog kod kuće: "Imao je opekline od sunca, ubode i bio je uplašen"

Od svih fotografija uslikanih na dan njezine diplome, ovu je izdvojila kao najposebniju. Smatrala je da održava njezino pozitivno iskustvo tijekom studiranja na spomenutom veleučilištu, zbog čega im je poslala fotografiju. Zahvalila im je jer su joj omogućili da uz njihovu potporu ima dvoje djece i završi fakultet.

Papa majkama poručio da slobodno doje djecu u Sikstinskoj kapeli

Na sveučilištu su bili ganuti njezinim činom pa su fotografiju i poruku mlade mame odlučili objaviti na svojoj Facebook stranici. U ovim trenucima 'lajkalo' je gotovo 180 tisuća korisnika Facebooka, a podijelilo njih više od pet tisuća.

Jacci je šokirana činjenicom da je slika postala viralna.

'Iznenađena sam pozornošću koju je dobila. Za mene je to samo slika mene na mojoj diplomi. I za mene znači da mame mogu imati sve, karijeru i obitelj', rekla je za Metro.

Imala je poruku i za one s negativnim komentarima koji su joj poručivali da se pokrije dekom ili ode u WC kabinu.

'Ja osobno ne bih jela u WC-u ili pod dekom pa ne očekujem da to radi moje dijete', odgovorila im je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene