Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapanjujuća nesreća

FOTO Zabio se u kamion, ispao iz kombija pa ga pregazilo treće vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći na samom ulazu u odmorište Zima na štajerskoj autocesti u Sloveniji kombi se zabio u kamion. Vozač je ispao iz kombija, nakon čega ga je pregazilo treće vozilo.

Protekle se noći na ulazu na odmorište Zima pored štajerske autoceste u Sloveniji dogodila strašna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula. Vozač kombija oko 4 se sata zabio u stražnji dio kamiona, pri čemu je od siline sudara ispao iz vozila.

Pročitajte i ovo Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine Slika nije dostupna Drama na autocesti: KOJA SNIMKA: Laktovima se morali probijati do mjesta nesreće!

>> Prometni kaos u Sloveniji, sudarila se četiri kamiona

Na njega je nakon toga naletjelo treće vozilo te ga dodatno ozlijedilo zbog čega je ubrzo i preminuo. U konačnici su se sudarila još dva kamiona, čiji su vozači naglo skrenuli pokušavajući izbjeći nesreću na koju su naišli.

Na mjesto nesreće su, uz policiju i hitnu pomoć, stigli i vatrogasci. Oni su ulovili jednog psa koji je pobjegao iz jednog od smrskanih vozila.

Autocesta u smjeru Ljubljane je satima bila zatvorena za sav promet, a 24ur.com javlja da se stvorila kolona duga osam kilometara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene