Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Deka, konjak i čaj

FOTO Naglo zatopljenje rusko-njemačkih odnosa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin kavalirski je dekom zaogrnuo promrzlu njemačku kancelarku Angelu Merkel, nakon čega su, zajedno s britanskim premijerom Davidom Cameronom, uživali u kazališnoj predstavi pijuckajući konjak i čaj.

Nakon što su sa summita skupine G20 u Sankt Peterburgu svijet obišle snimke nimalo srdačnog rukovanja ruskog predsjednika Vladimira Putina i njegova američkog kolege Baracka Obame, s istog summita stiže i fotografija nešto toplijih međuljudskih odnosa.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko Dok traje rat u Ukrajini Putin obećao "konačno iskorijeniti" nacizam: “Prošlo je osam desetljeća otkako nije oslabila naša tuga..." Slika nije dostupna Kaotično i bez cilja G20: Slažu se da se ne mogu složiti oko Sirije

>> VIDEO Obamin ubojiti pogled i Putinov kiseli smiješak

U vrtu dvorca Peterhof, gdje je za svjetske čelnike upriličena jedna kazališna predstava, snimljen je Vladimir Putin kako džentlmenski dekom pokriva promrzlu njemačku kancelarku Angelu Merkel.

Dvoje se lidera, u društvu britanskog premijera Davida Camerona, potom dodatno zagrijalo pijuckajući konjak i topli čaj.

Sastanak na vrhu, na kojemu je glavna tema gospodarstvo, odigrava se u sjeni zbivanja oko Sirije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene