Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi se pitaju

Teror u Bostonu: Tko je misteriozni muškarac na krovu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po društvenim se mrežama proširila fotografija nepoznatog čovjeka na krovu jedne zgrade u blizini cilja Bostonskog maratona. Ondje je uslikan točno u trenutku napada.

Samo nekoliko sati nakon dvostrukog bombaškog napada na Bostonski maraton društvenim su se mrežama proširile fotografije misterioznog muškarca koji je u trenutku eksplozija snimljen na krovu jedne od obližnjih zgrada. Najčešće se dijelila slika koju je zabilježio student Dan Lamparirello.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijet mu smrtna kazna Džohar Carnajev u 30 točaka optužen za napad na Boston Slika nije dostupna Napad na Bostonski maraton Džohar Carnajev prohodao, FBI lagao o smrti poznanika njegova brata?

>> Obama: Eksplozije u Bostonu su teroristički čin, Amerikanci neće dopustiti da ih netko terorizira!

On je za ABC News opisao kako je sasvim slučajno snimio trenutak prve detonacije. 'Bio sam oko 60 metara od cilja, točno ispred hotela Mandarin. Moja je tetka trčala maraton pa smo tamo stajali kako bismo navijali za nju. Isprva smo pomislili da je u pitanju vatromet, ali kada smo vidjeli i drugu eksploziju, shvatili smo da je nešto krenulo po zlu', ispričao je.

Jednako kao što je sasvim slučajno uslikao eksploziju, tako se i na jednoj od njegovih fotografija u kadru našao i spomenuti misteriozni čovjek na krovu. Nedugo nakon što je sliku objavio na Twitteru, ljudi su se počeli pitati ima li nepoznati muškarac ikakve veze s detonacijama. Razvile su se i razne teorije zavjere.

S obzirom da bostonska policija i FBI tragaju za svakim detaljem u istrazi napada, i ovu su fotografiju poslali na detaljnu analizu u jedan od svojih laboratorija, ali trenutno je ne drže ništa značajnijom od ostalih snimki s mjesta događaja. U međuvremenu, diskusija o čovjeku s krova na društvenim se mrežama nastavlja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene