Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Street View

FOTO Sporna fotografija: Golog sina vidjela na Googleu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Claire Rowlands pretraživala je Google Street View i tražila kuću svoje majke, no kad ju je pronašla, ugledala je i svojeg trogodišnjeg sina na fotografiji, kao od majke rođenog.

Rowlands je očekivala vidjeti parkiran automobil i ogradu dvorišta majčine kuće u Walkdenu, no na ovako puštenu sliku svojeg sinčića, naprosto je poludjela. 'osjetila sam toliku mučninu u želucu', rekla je bijesna majka za Daily Mail i dodala kako se najviše zabrinula zbog moguće zloporabe fotografije od strane pedofila. U roku od sat vremena, nakon što je Google zaprimio pritužbu majke, slika, odnosno stražnjica djeteta je zamućena, a majci je upućena i isprika zbog očitog propusta internetskog diva.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene