Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas na cesti

FOTO Kontejner ispao s kamiona i zgnječio automobil

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač i suvozač čudesno su preživjeli stravičnu nesreću u kojoj je brodski kontejner u potpunosti zdrobio automobil.

Brodski kontejner koji je ispao s kamiona, svo je automobil normalne visine na tek nešto više od 60 centimetara, a vatrogasci koji su došli na mjesto nesreće ostali su šokirani kad su začuli zapomaganje ženske osobe iz unutrašnjosti zdrobljenog automobila te vidjeli njezinu ruku i palac podignut gore kao znak da je s njom sve u redu.

Pročitajte i ovo Screenshot Užas u Poljskoj! Automobilom pokosio masu ljudi koji su čekali tramvaj, među 19 ozlijeđenih su i djeca Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Nesreća se dogodila u kineskoj provinciji Qingdao, a u njoj su tri osobe ozlijeđene. Vozač automobila pretrpio je teške ozljede i vatrogasci su ga morali izvaditi van tako što su razrezali prednji dio automobila, dok je njegova suvozačica prošla samo s par ogrebotina u zdrobljenom automobilu. Vozač kamiona koji se prevrnuo isto je zadobio samo lakše ozljede.

Nesreću je izazvalo više faktora, prenosi Daily Mail. Istovremeno dok je vozač zdrobljenog automobila krenuo pretjecati kamion, vozač kamiona je kočio naglo kako bi izbjegao sudar s automobilom isred sebe, koji je naglo stao. Kamion je počeo krivudati te je kontejner s njega pao baš u trenutku kad je automobil bio ispod i u pretjecanju.

Da bi ga se podiglo s automobila, na mjesto nesreće moralo se dopremiti kran težak 100 tona.

Svo troje unesrećenih se očekuje da će se u potpunosti oporaviti od nesreće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene