Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaključano i samo

FOTO Policajac razbio staklo kako bi izvukao bebu iz vrućeg auta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fotografija koju je objavila policija pokazuje dramatičnost trenutka u kojem je dijete izvađeno iz užeglog automobila.

Dok je patrolirao ulicom na vruć i sunčan dan, jedna je britanski policajac čuo vriskove žene koja je zvala u pomoć. Njezino je dijete ostalo zarobljeno u automobilu, na najtopliji dan u godini u Londonu, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Hrvoje Zekanović oglasio se Zekanović Zekanović o propucavanju Turudićeva automobila: "Svi znamo tko je kriv" Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga"

Ključevi su ostali u vozilu, a dijete samo unutra. Čuvši povike uznemirene žene, policajac je razbio staklo na autu i izvukao osmomjesečnog dječaka.

Djeca zaključana u autu molila prolaznike za pomoć

Policija je na twitteru objavila fotografiju događaja. 'Upravo smo spasili bebu zarobljenu u vrućem vozilu, nakon što je policijski službenik razbio prozor automobila', napisali su ispod fotografije.

Policija je potvrdila da dijete nije ozlijeđeno.

'Moja je supruga stavila našeg sina u dječju sjedalicu na stražnjem sjedalu te zatvorila vrata. Kada je to učinila, vrata su se zaključala, a njezin je ključ ostao u torbici u autu. Uhvatila ju je panika pa je zvala policiju', ispričao je otac dječaka. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene