Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otprije poznat policiji

FOTO Pokosio djevojčice na pješačkom, pa tvrdio da on nije vozio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čim je policija došla na mjesto nesreće 27-godišnjak je tvrdio da nije on vozio. Dvije najbolje prijateljice završile su u bolnici s teškim ozljedama.

Cane Selmanović je u subotu oko 20:30h u Prokuplju (Srbija) na pješačkom prileazu pokosio dvije djevojčice i teško ih ozlijedio.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Blic doznaje da je Selmanović odmah nakon nesreće sjeo na mjesto suvozača, svjestan da nema položen vozački ispit, te je policiji rekao da je nije on vozio automobil. Uvjeravao ih je da je za volanom bio muškarac kome je htio prodati auto no da je on nakon nesreće pobjegao.

Naravno, očevici su tvrdili suprotno tako da je 27-godišnjak uhićen na licu mjesta te mu je određen pritvor od 30 dana.

Od izvora bliskih policiji Blic doznaje da je Selmanović već imao dvije prijave zbog upravljanja automobilom bez vozačke dozvole no nije bio osuđen. Utvrđeno je i da ima više lažnih prijava boravišta, a policiji je poznat i po krađama i nasilničkom ponašanju.

Djevojčice su operirane i srećom, dobro se oporavljaju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene