Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nova istraga

FOTO Pogledajte kako izgleda potraga za Maddie McCann: Dignuti dronovi, sonari pregledavaju jezero

Aktualno Galerija Potraga za Madeleine McCann - 2 Potraga za Madeleine McCann - 2 Foto: Getty Images Potraga za Madeleine McCann - 5 Potraga za Madeleine McCann - 5 Foto: Getty Images Potraga za Madeleine McCann - 3 Potraga za Madeleine McCann - 3 Foto: Getty Images Potraga za Madeleine McCann - 4 Potraga za Madeleine McCann - 4 Foto: Getty Images +0 Potraga za Madeleine McCann - 1 Galerija 1/5 >>
Nova potraga možda će otkriti jesu li na jezeru i oko njega ostaci Madelaine McCann, britanske djevojčice koja je prije 16 godina nestala u Portugalu. Sumnja se na pedofila koji je kod jezera imao svoje sklonište.

Nova velika potraga za nestalom Madelaine McCann počela je jutros u portugalskoj pokrajini Algarve. Prva je to potraga nakon devet godina, a istražitelji su fokusirani na jezero i dokaze koje su pronašli kod osuđenog pedofila Christiana Brücknera.

Pretražuje se područje oko brane Arade, gdje je Brückner navodno imao svoje skrovište, odnosno gdje bi parkirao svoj kamper, a da ga nitko nije mogao vidjeti. 

Pročitajte i ovo Christian Brückner, Madeleine McCann pretražuju i jezero Počela je velika potraga za Maddie, pretražuju "mali raj" okorjelog pedofila: "Skriven je među drvećem, tamo su ležaljke. Jezivo je"

On je prošle jeseni u Njemačkoj optužen za nekoliko seksualnih zločina nad ženama i djecom u Algarveu, uključujući i seksualno zlostavljanje 10-godišnje djevojčice na plaži u blizini Praia da Luz 2007. godine. Te je godine nestala na istom području i tada trogodišnja Maddie. 

Pročitajte i ovo Svećenik pedofil Milan Špehar moli za oprost Ovo je svećenik koji je priznao da je zlostavljao dječake: "Počinio sam zločine..."

Lokalni mediji pišu i da će policija pretraživati jezero sonarom, kao i opremom koja omogućuje otkrivanje ljudskih ostataka ispod zemlje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene