Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko se nije žalio na vandalizam

FOTO Pogledajte grafit koji se svidio i Vatikanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Papa u jednoj ruci čvrsto stišće svoju aktovku, a druga je ispružena visoko u zrak. Oko vrata mu je željezni križ, a na leđima bijeli plašt. Nitko se zbog murala nije tužio na vandalizam.

Na isti dan kada je časopis Rolling Stone stavio papu Franju na  naslovnicu za veljaču, mural na kojem je Papa u Superman pozi osvanuo je na jednoj zgradi u Rimu. Svidio se i Vatikanu koji ga je objavio na službenom Twitter profilu, piše Vatican Insider.

Pročitajte i ovo Papa Franjo Opsežno objašnjenje Katolički biskupi protive se blagoslovu istospolnih parova: Vatikan ih pokušao umiriti novim objašnjenjem Papa Franjo na misi Papa uputio važnu poruku: "Trebali bi živjeti svaki dan i svaki trenutak sa zahvalnošću i nadom"

VIDEO Papa i djeca pustili golubice, a kad ono...

Na šarenom muralu Papa u u jednoj ruci čvrsto stišće svoju crnu aktovku, dok mu je druga podignuta visoko u zrak. Oko vrata mu je željezni križ, a na sebi ima i plašt poput superjunaka. Na njegovoj aktovci je španjolska riječ 'valores' što znači vrijednosti. Mural je djelo talijanskog uličnog umjetnika Maupala, a zasad se nitko nije žalio na vandalizam.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene