Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doživotna opskrba u Walmartu

Oprah šestorkama darovala 1,3 milijuna kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavnu Oprah Winfrey raznježili su gosti na njezinom showu. Bračni par Mia i Rozonno McGhee koji su prošlog lipnja dobili šestorke, od Oprah su dobili nevjerojatan dar - 250.000 dolara (oko 1,3 milijuna kuna) na potrošačkoj kartici Walmarta!

Šestorke Olivia, Madison, Rozonno Jr., Josiah, Elijah i Isaac dojmile su se Oprah, koja je u svojem stilu kompenzirala gostovanje njih i njihovih roditelja na njezinom showu.

Pročitajte i ovo Rodilište - 2 Što se događa? Niti jedno dijete nije se prošle godine rodilo u sinjskom rodilištu: Gradonačelnik tvrdi kako se ono sustavno uništava s namjerom Ilustracija Kao u Gibinoj pjesmi "Dvije sestre blizanke rođene u ponoć": Pogledajte gdje su se rodile prve hrvatske bebe u novogodišnjoj noći

'Na kraju svakog dana , Rozonno i Mia promijene 36 pelena, pripreme 24 bočice mlijeka i 12 porcija obroka od zobenih pahuljica', istaknula je Oprah, a prenosi Examiner. Otac Rozonno kaže da je to puno brige i posla, no da je to istovremeno i velika radost.

'Ne mogu vjerovati da su to moja djeca. To je pravo čudo', dodala je supruga Mia. McGheejevima u čuvanju djece pomažu i volonteri, no šestorke osobno kupa otac, jer smatra kako je to najbolje vrijeme za igru i druženje s njegovom djecom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene