Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon obilnih kiša

FOTO: Rupa 'progutala' terenac i semafor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozača terenca u Milwaukeeju dočekalo je neuobičajeno i vrlo opasno 'stanje na cestama'.

Ispod njega se u četvrtak navečer, po lokalnom vremenu, otvorila 12 metara široka i šest metara duboka rupa na cesti, te 'progutala' i njegov automobil i semafor. Vozača terenca, koji je prošao bez ozljeda, spasili su prolaznici. Urušavanje ceste uslijedilo je nakon obilnih kiša koje su zahvatile regiju, prenosi C.S.Monitor.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mještani nestrpljivi Započeo popravak semafora u Vrgorcu: Nisu radili iz neobičnog razloga Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija

Ljudi iz okolnih poslovnih zgrada su evakuirani, a tlo rupe se testira da se utvrdi potencijalna opasnost daljnjeg urušavanja. 'Ovako veliko urušavanje materijala mogu prouzročiti obilne kiše koje struje kroz njega. Zbog njih mogu istjecati podzemne vode zbog kojih se uništava materijal ispod asfalta i zgrada,' rekao je hidrogeolog Mark Kasmarek s US Geological Survey. Osim što su prouzročile 'otvaranje' ceste, zbog obilnih kiša privremeno su bili zatvoreni aerodromi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene