Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Cure fotografije

FOTO Ovo je Jihadi John - najveći krvnik današnjice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon fotografija iz djetinjstva, objavljene su i fotografije Jihadi Johna iz vremena kada je bio uzoran student na Sveučilištu Westminster.

Objavljena je i prva fotografija britanskog krvnika poznatog pod imenom Jihadi John iz odraslih dana. I to iz vremena kada je bio uzoran student na Sveučilištu Westminster, a prije odlaska u Siriju i pridruživanja Islamskoj državi. 

Pročitajte i ovo Češka specijalna policija Prate online aktivnosti Pojavili se imitatori inspirirani Kozakovim stravičnim činom: Češka policija munjevito reagirala David Kozak masakr u Pragu Davida sumnjiče da je prije masakra ubio oca i bebu u kolicima, objavio je jezive poruke: "Uvijek sam želio ubijati, Alina mi je puno pomogla"

Najtraženiji čovjek na svijetu, koji je u četvrtak identificiran kao Mohammed Emwazi, iz uzornog studenta pretvorio se u hladnokrvnog ubojicu. Postao je poznat kao osoba koja odrubljuje glave zapadnjačkim taocima Islamske države, no na snimkama koje su puštane u javnost njegovo lice uvijek je bilo prekriveno maramom, a vidjele su mu se samo oči.

Objavljene fotografije na kojima se prvi puta vidi lice najvećeg krvnika današnjice

Prije nego je postao globalni krvnik, ovaj 27-godišnjak bio je omiljeni tinejdžer koji je obožavao Simpsone, PlayStation igrice i jesti čips, te sanjao da će postati zvijezda Machester Uniteda. Kada je imao šest godina napisao je da mu je želja jednog dana postati nogometašem.

Nije bilo nikakvih znakova da će postati čovjek koji će u ime islama odrubljivati glave nizu nevinih taoca. A među osobama koje je ubio je i britanski humanitarac David Haines, čija je udovica, Dragana Haines iz Siska, poručila da bi voljela da ubojicu njenog muža uhvate živog.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene