Obavijesti Video Pretražite Navigacija
To je usluga!

FOTO Nevjerojatna gesta za mladića koji se spremao na razgovor za posao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je tinejdžer samo trebao kravatu za razgovor za posao, a u trgovinu je ušao pun treme i vrlo nervozan. No izašao je pun samopouzdanja.

Pomoć u nekim životnim situacijama može se pronaći na najmanje očekivanim mjestima, a takvo iskustvo imao je tinejdžer iz Raleigha u Sjevernoj Karolini. Ušao je u jednu trgovinu, s namjerom da kupi kravatu, no na kraju je dobio kravatu i pregršt karijernih savjeta od jednog od zaposlenika trgovine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Francuskoj Tinejdžer (16) bježao na motoru i poginuo nakon sudara s policijom: Vlada poziva na smirenost Ilustracija Prevezen u bolnicu Strava u susjedstvu: Tinejdžer uboden nožem u vrat

Dennis Roberts, zaposlenik trgovine, kupio je dječaku koji se spremao na razgovor za posao u lokalnom fast food restoranu pravu kravatu, naučio ga kako se pravilno rukovati te mu priredio čak i probu razgovora za posao, da ga pripremi za pravu stvar, prenosi Mirror.

VIDEO Kako bi došao na posao svaki dan hoda 33 kilometra

Ostali zaposlenici su bodrili tinejdžera te mu poželjeli sreću na razgovoru za posao, dok je jedna posjetiteljica u trgovini i fotografirala Robertsa kako mu pomaže i objavila fotografiju na Facebooku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene