Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zašto nema snijega?

FOTO Evo zašto ovakve krovove pomno motri policija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemska ima reputaciju kao najliberalnija zemlja za one koji vole konzumirati marihuanu. No i tamo postoji ilegalan uzgoj tog opijata, a njihov najveći neprijatelj je, ni manje ni više nego snijeg.

Kuće u Nizozemskoj koje imaju čudan nedostatak snježnog pokrivača na krovovima, pomno motri policija, jer sumnjaju da se u njima ilegalno uzgaja marihuana, prenosi Washington Post.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Ilustracija upaljen meteoalarm Stiže pogoršanje vremena, u nekim dijelovima Hrvatske padat će i - snijeg!

Nizozemska policija u četvrtak je objavila fotografiju plantaže kanabisa u gradu Haarlemu, koja je otkrivena jer je dio krova bio bez snježnog pokrivača, koji se otopio po vrlo zanimljivom obrascu.

Uzgoj marihuane zahtjeva daleko veće temperature od prosječnih u kućanstvima, a ako se plantaža još nalazi u potkrovlju i to po zimi, tim lakše će biti zamjećena.

Biznis u Zaprešiću: Muž (63) i žena (60) u kući složili laboratorij za uzgoj marihuane!

Nekoliko dana prije, u ponedjeljak, policija je otkrila i farmu marihuane u jednoj spavaćoj sobi u gradu Zutphenu, gdje je pronađeno čak 88 stabljika marihuane.

Nizozemcima je dozvoljeno u stanu uzgajati do pet stabljika marihuane te sa sobom nositi najviše pet grama "trave". Nizozemska je nedavno pokušala ograničiti konzumaciju marihuane, time da se može konzumirati samo u kafićima, ali se većina općina ne drži toga, vjerojatno zbog turizma.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene