Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozio prema Ljubljani

FOTO Policija objavila: Pogledajte kako se vozi na autocestama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim što je vozio prebrzo, nije držao propisanu udaljenost od drugog vozila, koristio je dokumente drugog vozača uz svoje, a kao "šlag" na kraju, još je i na laptopu gledao film dok je vozio.

Prometna policija iz Gorenja zaustavila je u utorak ujutro vozača kamiona na autocesti prema Ljubljani zbog neprilagođene brzine i nepropisnog držanja udaljenosti između vozila. No, to je tek bio uvod prekršaje koje je napravio.

Pročitajte i ovo Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..." Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine

Osim dva prometnim policajcima uočljiva prometna prekršaja, dotični 33-godišnji vozač kamiona vozio je na dokumente drugog vozača uz svoje te je istovremeno u vožnji na laptopu gledao i film!

Vozač minibusa ignorirao znak 'STOP' i završio u kanalu, 8 poginulih

Naime, kako bi varao na obaveznom zaustavljanju i odmaranju koje je regulirano EU propisima, vozač kamiona je koristio voju karticu i karticu još jednog vozača kamiona.

Nesavjesni vozač kamiona "zaradio" je kaznu od 2000 eura.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene