Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne zna se kako

FOTO: Isus 'prokrvario' u Argentinskoj crkvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tisuće vjernika pohrlilo je u malu crkvu u Argentini, nakon svjedočanstava kako iz prikaza Isusa Krista u njoj, curi krv.

Crvena tekućina snimljena je kako curi s čela niz lice, a radi se o prikazu Isusove posljednje večere s apostolima. Otac Jorge Gandur, lokalni svećenik, rekao je kako krv curi iz jedne od rana na lijevoj strani Isusovog čela, koja je nastala od krune od trnja, prenosi Daily Mail. Međutim, Isus je 'krunu' dobio tek nakon posljednje večere, a na prikazu nema tragova rana od krune, ili krune na glavi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nastava za pamćenje Vjeroučitelj zabunom pustio video u kojem je seks igračka sa žiletima i Isus koji čita Playboy: ''Ovaj svijet je totalno poludio'' Slika nije dostupna ČESTITKE PRISTIŽU SA SVIH STRANA Uskrsno slavlje diljem Hrvatske: ''Želim sve najbolje, puno sreće zdravlja i mira, da budu u malom krugu velikih ljudi''

Crvene mrlje prvi put su primijećene prošlog petka, a primijetila su ih dvojica muškaraca, koja su dolazila na misu u crkvi Svetog srca Isusovog u mjestu Yerba Buena. Odmah su obavijestili oca Gandura o događaju, a ovaj je uzeo uzorke tekućine i dao ju analizirati, kako bi se vidjelo radi li se o ljudskoj krvi. Nakon toga, za 'krvave suze' saznali su i lokalni mediji, a potom i lokalno stanovništvo.

Dvije ulice, na putu do crkve, ispunjene su stotinama vjernika, koji se plačući mole. Crkva je nedjeljnu misu, zbog posjećenosti, morala održati na ulici. Otac Gandur ipak je opreza i tvrdi kako ne podupire prijevare. 'Nešto se dogodilo ovdje, što će Božja mudrost na vrijeme rasvijetliti', zaključio je. katolička crkva oprezna je u rješavanju takozvanih 'privatnih svjedočanstava', jer su se mnoga dosad pokazala lažnima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene