Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najpopularniji gradonačelnik i političar

FOTO Ima izbore u džepu, ali ipak odustaje od politike...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč tome što na nadolazećim izborima ima praktički zagarantiranu pobjedu, Jon Gnarr je odlučio odustati od politike. Kaže - ja sam komičar, a ne političar.

Gradonačelnik Reykjavika odlazi iz politike! Jon Gnarr odlučio je da se neće kandidirati na predstojećim lokalnim izborima, a planira i raspustiti Najbolju stranku koju je osnovao 2009. godine te se putem nje iz šale kandidirao na izborima i - pobijedio.

Pročitajte i ovo Sanja Vištica, reporterka Dnevnika Nove TV i mladi MLADI O POLITIČARIMA Milanović im je šašav, Benčić elokventna, Penava zatvoren, Grbin pretih, Plenković samopouzdan, ali izaziva i susramlje Slika nije dostupna Prva osoba Reykjavika A je li Hrvatska spremna na ovakvog gradonačelnika?

Gnarr, inače komičar, kaže kako nije stvoren za političara. 'Mislim da je došlo moje vrijeme. Da se ponovno kandidiram morao bih postati političar, a ja to nisam. Jednostavno nisam političar, ja sam komičar', rekao je Gnarr.

A je li Hrvatska spremna na ovakvog gradonačelnika?

Prema posljednjim istraživanjima javnog mnijenja, da se ponovno kandidira, Gnarr bi i pobijedio. Njegova Najbolja stranka uživa potporu 37 birača iz Reykjavika, piše UPI.

Podsjetimo, 2009. godine Gnarr je pobijedio s potporom od 35 posto građana nakon čega je postao jedna od najpopularnijih ličnosti u zemlji, a simpatije je skupljao i kostimirajući se za posebne prilike kao što je primjerice gay parada za koju se obukao poput transvestita.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene