Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Blokirao promet

FOTO Heroj iz BiH: Vozač kamiona spriječio veliku nesreću u Italiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač iz BiH učinio je herojsko djelo i spasio osmogodišnju djevojčicu u nesreći na autocesti u Italiji.

Abdelhamid Haddach vozio se s osmogodišnjom kćerkom autocestom kada je udario u drugi automobil nakon čega je od siline udarca odbačen prema ogradi.

Pročitajte i ovo Trafostanica u Puli - 4 Nesreća na radu Drama u Puli: Radnika udarila struja na trafostanici, drugi od šoka doživio infarkt Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Kamion koji je vozio iza njih na vrijeme je zakočio i prepriječio put drugim vozilima te tako spriječio još veću tragediju, prenosi Corriere.it. A kamionom je upravljao vozač iz BiH kojeg su u Italiji već proglasili herojem.

On je, naime, priskočio u pomoć nesretnom ocu koji je spašavao svoju Jihan, čije je srce u tom trenutku prestalo kucati. Brzom intervencijom hitne djevojčica je oživjela, prebačena je u bolnicu gdje se još uvijek bori za život.

>> Pas heroj: Spasio novorođenče od sigurne smrti!

Njezin otac vjeruje da će se njegova kći izvući, jer, kako kaže, previše je slučajnosti i dobrih ljudi u ovoj priči. Želja mu je stisnuti ruku i zahvaliti čovjeku koji ih je spasio.

S obzirom na to da se dobre vijesti brzo šire, vjerujem da će ova još brže te da će se doznati tko je čovjek velikog srca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene