Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vladavina kaosa

FOTO: Haiti: Metak u glavu tinejžerici zbog krađe slika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kaos U Haitiju iz dana u dan dobiva nove dimenzije, a danas je tamošnja policija hicem iz vatrenog oružja u glavu, usmrtila 15-godišnjakinju, jer je iz ruševina uzela tri uokvirene slike!

Pljačka i očaj vladaju razrušenim četvrtima Port-au-Princea, a policija, čini se, sve više gubi konce u borbi sa bezakonjem, a cijenu toga plaćaju nevine žrtve, poput 15-godišnje Fabiene Geismar. Ubijenu tinejdžericu, jedva da je itko, osim njezinih rođaka i primijetio kako leži u vlastitoj krvi na ulici, jer smrt je postala uobičajen prizor u posljednjih tjedan dana u glavnom gradu te zemlje, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Potres Nova podrhtavanja Potres kod Rijeke: ''Kratko, ali žestoko!'' Tomislav Tomašević o obnovi - 1 190 milijuna eura Tomašević pohvalio obnovu Zagreba pa kritizirao ministra: "Nadam se da će država što prije to učiniti"

>> Haiti ponovno zatresao snažan potres!

Otac Osam, sestra Samantha i brat Jeff, samo su mogli gledati kako Fabienne pada pogođena metkom u glavu. Pomoći joj nisu mogli i samo su mogli maknuti njezino tijelo s ulice, dok je njezina majka Armante u nevjerici i očaju naricala i promatrala mrtvo tijelo svoje kćeri. Zasad je nepoznato, je li policija imala namjeru pucati iznad glave ljudi koji pljačkaju ruševine, ili je hitac bio ciljan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene