Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Postala viralna

FOTO Dosad neobjavljena fotografija terorističkog napada na NY

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I 13 godina nakon terorističkog napada na New York, još uvijek postoje fotografije tog događaja koje tek sad vide svjetlo dana pa tako i ova najnovija, koja je snimljena iz aviona koji se spremao poletiti s aerodroma Newark.

Fotografija je snimljena nekoliko trenutaka nakon što je prvi zrakoplov udario u jedan od WTC tornjeva 11. rujna 2001. godine. Fotografija je nedavno objavljena na internetu po prvi put i odmah je postala viralna, prenosi Mirror.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veliki požar Gori WTC u Bruxellesu, gusti crni dim vidi se iz cijelog grada: "Zapalio se izolacijski materijal na posljednjem katu" Slika nije dostupna Prvi intervju medijima Napadi 11. rujna: Majka jednog samoubojice tvrdi da joj je sin živ u Guantanamu

Fotografija se prvo pojavila na Redditu, a korisnik ChrisH100, koji ju je tamo objavio, ističe da ju je snimio prijatelj njegove obitelji, koji je bio u putničkom avionu u trenutku napada na aertodromu Newark.

CIA otkrila što je Bush pitao par minuta prije napada na Svjetski trgovački centar

"Nisam ovo prije podijelio. Prijatelj mog oca bio je otpraćen s leta i vjerujem da se automobilom odvezao do kud je trebao. Morao sam pronaći fotografiju na eksternom trdom disku kojeg već neko vrijeme držim pospremljenog", pojasnio je ChrisH100.

Podsjetimo, u terorističkom napadu na New York 11. rujna 2001. godine ubijeno je 3.000 osoba te počinjena šteta od 10 milijardi dolara. Dva sata nakon udara aviona u WTC tornjeve, oba su se srušila do temelja.

Iduća dva dana nakon napada civilni zračni prostor iznad SAD-a i Kanade bio je zatvoren.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene