Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

'Zbunjujuće za djecu'

FOTO Dječaku u haljinama zabranili ulazak u crkvenu igraonicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan petogodišnji Britanac voli oblačiti haljine. Upravo zbog toga crkvena grupa mu ne dopušta da kod njih dolazi na igru s drugom djecom, tvrdi njegova majka.

Petogodišnji Romeo Clarke iz Rugbyja u Warwickshireu, ima 100 haljina i osam pari dječjih cipelica s potpeticama koje voli nositi svaki dan, javlja Splash.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jeziva priča iz Francuske Sina dvije godine ostavila samog u stanu, donosila mu samo hranu: "Redovno je dolazio u školu, uvijek nasmijan i čist" Ilustracija Užas u školi Djeca se otrovala gumenim bombonima: Šokantna je pozadina incidenta

Njegova majka kaže da je bijesna, jer mu upravo zbog toga crkvena grupa brani da dolazi u njihovu igraonicu kako bi se igrao s tamošnjom djecom. Njegova je najdraža boja ružičasta i stoga voli nešto ružičasto obući svaki dan. Osim toga, sa svojom kosom voli raditi razne frizure, manikirati nokte i igrati se s barbikama. Organizatori su njegov izbor odjeće ocijenili neprihvatljivim i zbunjujućim za ostalu djecu.

VIDEO: Nešto drugačije natjecanje ljepote...

U rujnu su ga roditelji upisali u katoličku osnovnu školu St Maries te nakon škole odlazi u igranu u jedan kršćanski klub u sklopu crkve. Međutim, nedavno su mu zabranili ulazak u igraonu jer nosi haljine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene