Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ludilo vlada Tajlandom

FOTO: Dječaka koristili kao ljudski štit

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajland je na rubu građanskog rata, a nasilje u toj zemlji sve više izmiče kontroli. Prosvjednici, 'crvenokošuljaši', uporno prkose vojsci u anti-vladinim prosvjedima, a na internet je procurila i slika kako malenog dječaka iza barikada koriste kao ljudski štit.

Kako drugačije nazvati čin isticanja djeteta iznad barikada, dok vojska s druge strane ne štedi sredstva u smirivanju prosvjednika, nego čistim ludilom, piše Daily Mail. Prvo se pojavio video na internetu, no on je uskoro izbrisan, no slike iz videa ostale su kao svjedočanstvo. Snimka je navodno nastala u vrijeme takozvane bitke za Bon Kai u Bangkoku.

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Neredi u Leipzigu Sukob s policijom VIDEO Neredi u Njemačkoj zbog sudske presude radikalnoj ljevičarki, ozlijeđeni deseci ljudi

Dosad je u nasilju i neredima, u proteklih tri dana, u Bangkoku poginulo najmanje 37 osoba, uz stotine ozlijeđenih. To su ujedno i najgori neredi u toj zemlji, u posljednjih nekoliko desetljeća.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene