Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužen za seksualno zlostavljanje

FOTO: 'Iscurile' fotografije Assangeovog iskorištenog kondoma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cijeli slučaj u kojem se Julian Assange tereti za seksualno zlostavljanje visi o potrganom kondomu, čije su slike izašle u javnost.

Slike na kojima se vidi potrgani kondom objavljene su zajedno s policijskim izvješćem, a kandidat za Nobelovu nagradu za mir i osnivač Wikileaksa se trenutno nalazi u kućnom pritvoru i pokušava izbjeći izručenje u Švedsku.

Pročitajte i ovo Nicola Sturgeon Istraga u Škotskoj Bivša premijerka puštena iz pritvora: "Nedvojbeno znam da sam zapravo nevina" Stormy Daniels povijesna optužnica Tko je pornozvijezda zbog koje bi Trump mogao u zatvor: Bila je zlostavljana i siromašna, a nedavno je srušila Pornhub

>> Assange se prerušio u ženu

Assangea za seksualno zlostavljanje terete dvije žene. Jedna je aktivistkinja Anna Ardina koja tvrda da je Assange u početku odbio staviti kondom da bi ga tijekom seksa namjerno poderao. Također je posvjedočila kako ju je grubo polegao i poderao odjeću tijekom seksa. Nakon odnosa Ardin je sačuvala kondom da bi ga sada predala policiji koja je izvršila forenzičku analizu.

Utvrđeno je da na vrhu kondoma postoji nekoliko ogrebotina, no nije prepoznato nikakvo oštećenje koje bi moglo nastati nekakvim priborom. Fotografije su samo dio policijskog izvješća švedske policije na 100 stranica kojeg je netko stavio na internet.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene