Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio fotografije na Facebooku

FOTO Otac zgrožen - Bebi u bolnici zalijepili usta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je osoblje bolnice zalijepilo ljepljivu traku preko usta novorođenčeta koje plače, njegov je zgroženi roditelj objavio fotografije na Facebooku.

Tek rođeni dječak Yohannes Noval u bolnici u filipinskom gradu Cebu, 'dobio' je ljepljivu traku na usta. Čim je to vidio njegov tata Ryan, zgrozio se nad prizorom i fotografiju podijelio s javnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječnici oduševljeni Čudo u susjedstvu: Mladi bračni par dobio četvorke, sada imaju čak petoricu sinova Hitna pomoć, ilustracija Crni dan u Varaždinu Beba ozlijeđena u nesreći, a u drugom sudaru ozlijeđen dječak (12)

On tvrdi da je slučaj prvi vidjela njegova supruga Jasmine. 'Ovo nije ni blizu profesionalnom, a kamo li humanom ponašanju. Jasmine je odmah pitala medicinsku sestru zašto je njezinom djetetu zalijepljena traka preko usta. Sestra joj je dogovorila da joj je dijete bilo preglasno', napisao je Ryan na Facebooku.

Majka je otkrila da se dijete pomokrilo u pelenu i da je zato plakalo, a sestra nije ni provjerila zašto se dijete plačem buni, već mu je odmah zalijepila usta. Zamolila je osoblje da djetetu skine ljepljivu traku, pa su joj odbrusili neka je sama skine.

VIDEO Dirljiv prizor: Novorođenče se ne želi odvojiti od majke

Nakon inzistiranja majke da to učini osoblje, sestra je to učinila toliko grubo da je djetetu ogulila dio kože s usta. Roditelji su incident prijavili upravi bolnice i istraga je u tijeku.

'Upoznajte mog sina Yohannesa Novala!!! On ne može govoriti o ovom strašnom iskustvom s medicinskom sestrom na porodiljnom odjelu bolnice... pa mi moramo govoriti u njegovo ime. Ako mislite da su vaša novorođena djeca sigurna, razmislite ponovno. Vaša djeca su možda tihe žrtve, a vi nikada nećete saznati za to', napisao je Ryan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene