Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije je imao tko čuvati

FOTO: Beba u Europskom Parlamentu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danska zastupnica u Europskom Parlamentu Hanne Dahl, koja žestoko brani prava majki na porodiljni dopust, na radno je mjesto dovela svoju djevojčicu Gaiju.

Iako tvrdi da je bebu u parlament dovela jer je nije imao tko čuvati, malo tko u to vjeruje, budući da je samo dva tjedna prije toga kritizirala instituciju u kojoj radi stoga što joj nije dopušten porodiljni dopust.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slovenski tisak Nedjeljni izbori za Europski parlament porazni za Pahora Slika nije dostupna Izlazne ankete: U prednosti desni centar Slab izlazak na izbore za EP, u prednosti desnica

'Mi imamo mogućnost samo odstupiti s mjesta zastupnika parlamenta, ali nam nije dopušteno da se vratimo. Također ne možemo odrediti privremenu zamjenu', rekla je u intervjuu za Ekstra Bladet.

U Europskom Parlamentu predstavlja stranku JuniBevægelsen, a rekla je kako je bila prisiljena svoju kćer dovesti na zasjedanje parlamenta u četvrtak, jer se njezin suprug koji se obično brine za djevojčicu, morao vratiti u Dansku.

'S obzirom na to da je moj suprug s njom proveo mnogo vremena, odlučila sam je ovoga puta povesti sa sobom. U Danskoj imamo veoma opušten stav prema dojenju u javnosti, a isto bi trebalo biti ovdje', rekla je Dahl te dodala kako će preuzeti inicijativu i po četvrti put podnijeti prijedlog koji će zastupnicama u parlamentu dozvoliti porodiljni dopust.

'Vrijeme je da parlamentarcima dozvolimo da imaju djecu', zaključuje Dahl.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene