Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač u kritičnom stanju

FOTO Autom odletio u zrak, zabio se u obiteljsku kuću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi vozač Audija TT u kritičnom je stanju u bolnici nakon što se u punoj brzini zabio u jednu obiteljsku kuću.

Jedan je mladić završio u bolnici s teškim ozljedama glave nakon što se svojim Audijem TT u punoj brzini zabio u obiteljsku kuću. Nesreća se dogodila u noći na nedjelju u Lowestoftu, gradiću na istoku Engleske, a svjedoci koji su čuli sudar kažu da je zvučao poput eksplozije.

Pročitajte i ovo Mario Banožić Čeka suđenje Banožić: "Nisam bio pijan i nisam pretjecao"; Svjedok: "Banožić me pretjecao" Ilustracija slijedi mu prekršajni nalog Pronađen vozač koji je pobjegao s mjesta nesreće u kojoj je ozlijeđeno dijete: Bio je pod utjecajem alkohola

>> Sudarila se dva policijska helikoptera, jedna osoba poginula

Policija nije utvrdila kojom je brzinom mladić jurio, no nedvojbeno je išao daleko brže od dozvoljenog, s obzirom da je, kako sugeriraju fotografije s mjesta događaja, odletio u zrak na barem metar i pol visine. Prije toga je, probio dvorišnu ogradu i preletio te okrznuo parkirani BMW, piše Daily Mail.

Iz smrskanog sportskog vozila morali su ga gotovo sat vremena izvlačiti vatrogasci. Trenutno je u šok sobi u kritičnom stanju.

U kući je bilo troje ljudi i svi su spavali tako da ih je nesreća probudila i poprilično šokirala. Nitko od njih nije ozlijeđen, ali im je kuća oštećena pa će neko vrijeme morati živjeti kod prijatelja u susjedstvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene