451804
451804
451804
451804
451804

Istina o Trumpovom bogatstvu

  • , 28.09.2016., 19:25
  • Autor:
  • komentara

Republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump "težak" je 3,7 milijardi dolara, 800 milijuna manje nego prošle godine, procjenjuje u srijedu časopis Forbes koji spomenuti gubitak većim dijelom pripisuje padu tržišta nekretnina u New Yorku.

 
 
 
 
Donald Trump (Foto: AFP)
Donald Trump (Foto: AFP)

Forbes je ispitao imovinu njujorškog milijardera i utvrdio da je 18 od 28 nekretnina izgubilo na vrijednosti, uključujući Trump Tower na Manhattanu i Mar-a-Lago klub u Palm Beachu na Floridi. Prema Forbesu, koji prati Trumpovo bogatstvo u posljednje 34 godine, pala je i vrijednost nekretnine na 40 Wall Streetu.

Istovremeno je jedna nekretnina zadržala svoju vrijednost dok je vrijednost sedam nekretnina, uključujući i nekretninu na adresi 555 California Street, što je druga najveća zgrada u San Franciscu, porasla.

Detalji Trumpova bogatstva nisu jasno poznati. Protiveći se desetljećima staroj tradiciji američkih predsjedničkih kandidata, Trump je odbio objaviti svoju imovinsku karticu. (Hina)
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se