Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

''Loša koordinacija''

Fijasko na Filipinima: Iz zraka gađali vlastitu vojsku, najmanje 10 poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deset filipinskih vojnika je poginulo, a osam ih je ranjeno u zračnim napadima vlastite vojske tijekom pokušaja povrata grada Marawija koji su zauzeli islamistički militanti, potvrdio je u četvrtak filipinski ministar obrane.

"Skupina naših vojnika pogođena je vlastitim zračnim napadima. Deset ih je poginulo, a osam ih je ranjeno", napisao je ministar obrane Delfin Lorenzana u pisanoj poruci novinarima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zapad Afrike Prekinuli veze s Francuskom, primili ruske instruktore: ''Ovdje smo kako bismo uvježbavali vojsku'' Zoran Milanović uručio je odlikovanja i dodijelio počasne činove braniteljima Odlikovan i slavni pilot Milanović odlikovao branitelje, oni poručili: "Želimo ostati izvan predizbornih prepucavanja"

"Zbog loše koordinacije udarili smo po svojim ljudima", naveo je Lorenzana u poruci u kojoj nije precizirao gdje se incident točno dogodio.

Filipinske oružane snage vojnim operacijama pokušavaju ukloniti teroriste povezane s Islamskom državnom, koji već desetak dana pod okupacijom drže dijelove Marawija. (HINA)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene