Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Filipini: Poginulo 19 pobunjenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 19 muslimanskih pobunjenika ubijeno je u dva dana sukoba s vladinim snagama u južnom dijelu Filipina, priopćili su vojni izvori.

Do sukoba s gerilcima MILF-a došlo je u utorak i srijedu. "Gubici pobunjenika potvrđeni su od strane civilnih i vojnih izvora", rekao je vojnik Peter Edwin Navarro. Tri vojnika ranjena su u sukobima, dodao je.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik - 1 Sve više stranih radnika U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik: "Veliki su procesi pred nama"

Glasnogovornik MILF-a Eid Kabalu zanijekao je brojke, rekavši da je samo jedan pobunjenik ranjen, ali da je 10 vojnika poginulo.

Predsjednica Gloria Macapagal Arroyo raspustila je vladin mirovni panel koji je pregovarao s MILF-om, rekavši da će se pregovori nastaviti tek kada zapovjednici pobunjenika odgovorni za napade budu izvedeni pred lice pravde.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene