Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Meč stoljeća'

'Ne glačajte, ne perite rublje, isključite klima uređaje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici su zamoljeni da u nedjelju 3. svibnja ne glačaju i ne peru rublje, a bilo bi poželjno da isključe klima uređaje i hladnjake.

Meč će se na središnjem trgu Puerta Princese prenositi putem divovskog ekrana čiji su sponzori dvojica kandidata za gradonačelnika iduće godine.

Pročitajte i ovo Nikola Marketin, Interventni policajac i izbornik mladih boksača (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Svima je uzor Superpolicajac iz Zadra koji spaja nespojivo: Hvata teške kriminalce, no rad s mališanima koji boluju od autizma za njega je neopisiv Ljudi su masovno evakuirani (Foto: AFP) 17 nestalih, 40.000 evakuiranih Nevrijeme na Filipinima odnijelo najmanje 68 života, broj žrtava mogao bi još rasti

Filipinci su zamoljeni da u nedjelju 3. svibnja ne glačaju i ne peru rublje, a bilo bi poželjno da isključe klima uređaje i hladnjake kako bi štedjeli struju i neometano pratili "meč stoljeća" u kojem će se boriti nacionalni boksački prvak Manny Pacquiao i Amerikanac Floyd Mayweather.

Poziv Filipincima uputio je putem Facebooka Rante Ramos, predsjednik elektropoduzeća na otoku Palawan (jugoistok).

Kličko: Politička je borba prljavija od boksa!

"Istina je da bi 3. svibnja Palawanu moglo nedostajati 2 megawatta struje", napisao je i pozvao oko 15.000 kućanstava da isključe hladnjake, klima uređaje, glačala i "koliko god je moguće kućanskih elektrouređaja" kako ne bi remetili prijenos meča.

Puerto Princesa, glavni grad Palawana, svakodnevno na dva do tri sata ostaje bez električne struje zbog manjkave infrastrukture na otoku.

Meč će se na središnjem trgu Puerta Princese prenositi putem divovskog ekrana čiji su sponzori dvojica kandidata za gradonačelnika iduće godine. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene