Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Dugogodišnji prijatelji

Castro poslao posebno pismo Maradoni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fidel Castro poslao je pismo argentinskom nogometašu i svom prijatelju Diegu Maradoni, objavila je u ponedjeljak regionalna venezuelska televizijska postaja Telesur, dodajući da se pismom žele utišati glasine prema kojima je kubanski vođa umro.

Stariji brat Fidel Castro u javnosti se nije pojavio niti se javno oglasio od polovine prosinca kada je njegov brat Raul Castro dao izjavu o normalizaciji odnosa sa Sjedinjenim Državama, zbog čega su se pojavila nagađanja o pogoršanju njegova zdravstvenog stanja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zatoplili odnose IZJAVA IZAZVALA ČUĐENJE 'Ako Papa nastavi ovako govoriti vratit ću se Crkvi' Slika nije dostupna Nakon 56 godina! Podignuta kubanska zastava u Washingtonu, službeno uspostavljeni odnosi

Raul Castro spreman o svemu razgovarati s SAD-om

Telesur je na internetskoj stranici objavio fotografiju Maradone, koji je nedavno posjetio Kubu, kako čita pismo s potpisom 88-godišnjeg Fidela Castra. "Vođa Kubanske revolucije Fidel Castro je živ. Napisao je pismo nogometnoj zvijezdi", stoji na web stranici.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene