Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Felix odnio najmanje 38 života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj žrtava udara uragana Felixa na obalu Nikaragve popeo se na najmanje 38 mrtvih i 80 nestalih.

Felix, kategoriziran kao jaki uragan, srušio je devet tisuća
kuća, rekao je nikaragvanski predsjednik Daniel Ortega, koji je posjetio pogođeno područje Puerta Cabezasa, gdje žive domorodačka plemena Miskitos.

Pročitajte i ovo Uragan Otis Stiže Otis Poznato turističko središte na udaru apokaliptičnog uragana: Proglašena ekstremna opasnost, snaga vjetra doseže 250 kilometara na sat Slika nije dostupna Uragan u Bangladešu odnio najmanje 3 tisuće života

Vojska obilazi područje u potrazi za unesrećenima, a stanovnici i policija pokušavaju maknuti iščupano drveće s ulica.

Uragan Feliks prešao je u tropsku oluju nakon što je ušao u
Honduras u utorak, gdje je izazvao poplavu, a stigao je nakon uragana Deana, koji je prošlog mjeseca ostavio za sobom 27 mrtvih na Karibima i u Meksiku. To je prvi put da dva atlantska uragana takve snage pogode kopno u istoj sezoni.

U uraganu Henrietti, kategorziranom kao slabi uragan, poginula su dvojica ribara u već poplavljenom sjevernom Meksiku, javili su lokalni mediji. Ta je oluja, putujući pacifičkom obalom, već ubila sedmoro ljudi. Na Pacifiku ka području Tokija napreduje tajfun, koji je donio obilne kiše na japanski otoku Honšu, no nisu zabilježene žrtve niti veće štete. Tajfun Fitow, čije ime na mikronezijskom znači "lijepi mirisavi cvijet", na području Tokija očekuje se rano u petak.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene