Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Među najtraženijim bjeguncima

FBI opkolio ubojicu u srpskoj uniformi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija opkolila je nepristupačnu šumu u Pennsylvaniji gdje se skriva 31-godišnji Eric Frein koji je obučen u srpsku uniformu prije 11 dana ubio jednog, a ranio drugog policajca.

Kako javlja Washington Post, pronađena je Freinova puška te identificiran džip parkiran na jednom od ulaza u šumu. Vlasti vjeruju da 31-godišnjak više nema gdje uteći te kako je pitanje trenutka kada će im pasti u ruke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Freina se smatra izrazito opasnim. Podsjetimo, riječ je o sinu bivšeg vojnika koji je mladost proveo uz oružje.

Bio je član streljačkog kluba u srednjoj školi te dio specijalne vojne skupine koja je simulirala vojne sukobe, opsjednute istočnom Europom u vrijeme hladnog rata.

Osmišljavao je ratne igre, a 2007. godine glumio je njemačkog vojnika u kratkom nezavisnom filmu. Radio je i kao savjetnik za vojna pitanja na filmu. Učio je ruski i srpski.

Policija traga za ubojicom koji je nosio i srpsku uniformu!

'Kada Frein zapuca, on ne promašuje', kazao je njegov otac, a policija je dodala kako ga smatra dobrim strijelcem čiji je motiv gnjev prema policiji i službama.

Za pucnjavu na policajce pripremao se dugo i temeljito a, osim što se naoružao i obukao u srpsku uniformu, glavu je obrijao u irokezu.

U potragu je uključeno nekoliko stotina policajaca i pripadnici FBI-ja koji su ga stavili na listu 10 najtraženijih bjegunaca. Lokalno stanovništvo pozvano je na oprez. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene