Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odahnite - nema Plesa

Evo koji aerodrom ima najskuplji parking na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među petnaest najskupljih čak je sedam u Velikoj Britaniji.

Londonski Heathrow je aerodrom s najskupljim parkingom na svijetu – čak 120 kuna za dva sata. Deset kuna manje platit ćete u Sydneyu, a na Otoku se nalazi čak sedam od 15 najskupljih svjetskih aerodroma, barem kada je parking u pitanju.

Pročitajte i ovo Aerodrom Nikola Tesla Neugodno iznenađenje VIDEO Evakuacija na beogradskom aerodromu zbog dojave o bombi: Policija stigla na teren, letovi kasnili Tomislav Tomašević Bez privatnih investicija Sve o novom projektu garaže u Klaićevoj: "Gotovo će se poduplati kapacitet parkirnih mjesta u središtu grada"

POGLEDAJTE slijetanje na jednu od najopasnijih pista na svijetu!

Među najjeftinijima od najskupljih aerodroma je onaj u Ateni gdje dva sata parkinga košta pedesetak kuna, a istu cijenu ima i JFK u New Yorku.

Desetak kuna više košta parking u Milanu, piše Daily Mail, kao i na pariškom Charles de Gaulleu. Inače, svi osim jednog londonskog aerodroma se, pored Heathrowa nalaze se među prvih pet po visini cijena za parking – Luton, Gatwick i Stansted.

Glasgow i Edinburgh su za petama svojim susjedima, gdje parking košta oko devedeset kuna. Čak je i aerodrom u Los Angelesu jeftiniji – 70 kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene