Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojica djece

Otkriveno kako kažnjavaju ubojicu Maše Vukotić (17)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sean Price izoliran je od ostalih zatvorenika jer u zatvoru ne postoji pretpostavka nevinosti i na njega se gleda kao na ubojicu djece.

Muškarac optužen za ubojstvo učenice Maše Vukotić započeo je svoj zatvorski život - pod stalnim je nadzorom te je izoliran od ostalih zatvorenika, piše news.com.au.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Sean Price (31) svaki dan smije na maksimalno dva sata napustiti svoju ćeliju, dijelom i da ga se zaštiti od ostalih bijesnih zatvorenika.

U zatvoru u Melbourneu biti će dok vlasti odlučuju gdje ga smjestiti na dulji rok. One koji ga žele posjetiti također će se detaljno 'skenirati' kako bi se izbjeglo bilo kakvo osvetničko ponašanje.

Maša Vukotić (17) ubijena u Australiji dok je trčala parkom

Price je Mašu (17) izbo u utorak samo 500 metara od njenog doma u Doncasteru. Optužen je za ubojstvo, ali i za silovanje, tri napada i dvije pljačke.

U četvrtak se sam predao policiji. Jedan bivši zatvorski službenik rekao je da će Price biti odvojen od ostalih zatvorenika jer se optužbe protiv njega čak i u zatvoru smatraju gnjusnima. Zatvor je okruženje u kojem se često ne primjenjuje pretpostavka nevinosti pa postoji velika mogućnost da ga ostali zatvorenici preziru kao ubojicu djeteta.

Policija i dalje istražuje Mašinu smrt. Pregledavaju snimke nadzornih kamera u potrazi za dodatnim dokazima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene