Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pod pratnjom RAF-a

Očevidac tvrdi: 'Bombaš' je pomislio 'O... sr**e!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svjedok je prepričao trenutak kada je navodni bombaš vidio vojne zrakoplove u pratnji putničkog.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Zrakoplovna nesreća u Argentini Dvije osobe poginule VIDEO Srušio se borbeni avion: Pilot pokušao izvesti vratolomiju, a onda je sve krenulo nizbrdo

Let Qatar Airwaysa iz Dohe je stigao u zračni prostor Velike Britanije, a prilikom prilaženja zračnoj luci u Manchesteru, jedan od putnika posadi aviona proslijedio je poruku na kojoj je pisalo da se u avionu nalazi bomba, javlja Metro.

Ta je informacija odmah dojavljena pilotu i on je kontaktirao kontrolu leta koja je u pomoć pozvala vojne zrakoplove da avion doprate do zračne luke.

Drama nad britanskim nebom: Vojni zrakoplov pratio putnički

Nakon što je avion sletio, uhićen je 47-godišnjak iz North Westa te se nalazi u policiji na ispitivanju.

Putnik koji je sijedio u blizini 47-godišnjaka za vrijeme leta, kaže da je putnik bio tih cijelo vrijeme, ali kada je vidio RAF-ove avione lice mu je poprimilo izraz kao da misli: 'O... sranje!'

'Naoružani policajci ušli su u avion i pronašli muškarca, pretražili su ga i natjerali da ustane s rukama na glavi te su ga izveli iz aviona', ispričao je putnik Matthew Cox.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene