Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Evakuirani putnici s cruisera Nordkapp

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 300 putnika i članova posade s norveškog cruisera koji je u utorak navečer naletio na podvodne stijene kod izoliranog arktičkog otoka Deception i oštetio trup, sigurno je evakuirano s broda, izvijestili su norveški mediji.

Osam članova posade i 294 putnika prebačeno je u srijedu navečer s broda Nordkapp koji je doživio havariju, na sestrinski cruiser iste tvrtke, Nordnorge.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Nitko od putnika s broda, čije je odredište bila argentinska luka Ushuaia, nije ozlijeđen, stoji u priopćenju tvrtke, Hurtigruten Group, u čijem je vlasništvu brod.

Uzroci nesreće se istražuju, a od ukupno 76 članova posade na brodu je ostalo njih 68. Nakon udara brod se sklonio u obližnji zaljev gdje je čekao dolazak broda Nordnorgea. 

Agencije su izvijestile kako su brodom plovili putnici iz 19 različitih zemalja, a najviše (113) je bilo američkih turista. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene