Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađena sumnjiva vrećica

Lažne prijetnje bombom digle Moskvu na noge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zatvorena moskovska Oktyabrskaya metro stanica ponovno je otvorena nakon što pirotehničari u sumnjivoj vrećici nisu pronašli eksploziv. Bombi nije bilo ni na evakuiranim željezničkim postajama.

Policija je zatvorila ulaz u moskovsku podzemnu željeznicu nakon što je pronađena sumnjiva vrećica. Pirotehničari u vrećici nisu pronašli eksploziv, pa je ponovno otvorena.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

Moskovske vlasti su prethodno naredile evakuaciju putnika s dvije željezničke postaje nakon što su primile prijetnje bombom. Anonimni izvor tvrdi kako su oko 9 sati ujutro po lokalnom vremenu primili dojavu o tome kako je bomba postavljena na željezničkim postajama, piše RIA novosti. No pirotehničari nisu pronašli bombe detaljnom pretragom za eksplozivnim napravama.

Policija je krenula i u provjeru drugih željezničkih postaja u Moskvi. 'Na drugim postajama nema trenutno potrebe za evakuacijom putnika', rekla je glasnogovornica policije. Policija traži osobu koja je lažno dojavila prijetnju bombom. Prijeti mu i do tri godine u zatvoru.

Moskovska policija je nakon napada u zračnoj luci Domodedovo u visokoj pripravnosti. U tom napadu 24. siječnja poginulo je 36 osoba, a deseci su ranjeni.

>> Tuga u Rusiji: Dan žalosti za žrtve napada u Domodedovu

Tijekom prošlog vikenda zbog prijetnji bombom evakuirano je nekoliko trgovačkih centara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene