448510
448510
448510
448510
448510

Uhićena žena koja je izazvala evakuaciju putnika u zračnoj luci Frankfurt

  • , 31.08.2016., 16:31
  • Autor:
  • komentara

Kriza u zračnoj luci Frankfurt je okončana, a uhićena je jedna ženska osoba zbog izbjegavanja sigurnosne provjere.

 
 
 
 
Zračna luka u Bruxellesu (Foto: AFP)
Zračna luka u Bruxellesu (Foto: AFP)

Panika na aerodromu u Frankfurtu te djelomična evakuacija te zračne luke, okončani su nakon što je utvrđeno da je uzrok istima bila žena koja je iz zasad neutvrđenih razloga uspjela izbjeći rutinske provjere.

Putnici na frankfurtskom aerodromu pušteni su nazad na Terminal 1, nakon njegove djelomične evakuacije i nakon što je policija uhitila jednu žensku osobu, koja je, zazad neobjašnjeno, uspjela izbjeći rutinske sigurnosne provjere osiguranja zračne luke, što je podiglo zabrinutost za sigurnost putnika u jednom trenutku.

Službenik iz zračne luke rekao je da je jedna osoba prošla sigurnosnu provjeru, a da nije pregledana, objavio je to Frankfurt Airport na Twitteru.

'Stoga je njemačka federalna policija zatvorila dvoranu za izlaske A, kao preventivnu mjeru. Putnici će ponovno proći kroz sigurnosnu provjeru.

Zbog ove su situacije moguća kašnjenja.

Putnici su ispričali kako im isprva nije rečen razlog evakuacije, a pojavile su se spekulacije kako je kod jedne osobe očitano postojanje eksploziva.

Prema pisanju britanskog Expressa, radi se o ženi, a policija nije sigurna je li kroz sigurnosnu provjeru prošla nepregledana namjerno ili slučajno. Osoba se nalazi na policijskom ispitivanju. 

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se