Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kriza okončana

Uhićena žena koja je izazvala evakuaciju putnika u zračnoj luci Frankfurt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kriza u zračnoj luci Frankfurt je okončana, a uhićena je jedna ženska osoba zbog izbjegavanja sigurnosne provjere.

Panika na aerodromu u Frankfurtu te djelomična evakuacija te zračne luke, okončani su nakon što je utvrđeno da je uzrok istima bila žena koja je iz zasad neutvrđenih razloga uspjela izbjeći rutinske provjere.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Provjereno: Stan Biserke Mesić - 3 Provjereno donosi Susjeda joj potpuno uništila stan: "Skoro me šlag strefio kad sam vidjela što se dogodilo"

Putnici na frankfurtskom aerodromu pušteni su nazad na Terminal 1, nakon njegove djelomične evakuacije i nakon što je policija uhitila jednu žensku osobu, koja je, zazad neobjašnjeno, uspjela izbjeći rutinske sigurnosne provjere osiguranja zračne luke, što je podiglo zabrinutost za sigurnost putnika u jednom trenutku.

Službenik iz zračne luke rekao je da je jedna osoba prošla sigurnosnu provjeru, a da nije pregledana, objavio je to Frankfurt Airport na Twitteru.

'Stoga je njemačka federalna policija zatvorila dvoranu za izlaske A, kao preventivnu mjeru. Putnici će ponovno proći kroz sigurnosnu provjeru.

Zbog ove su situacije moguća kašnjenja.

Putnici su ispričali kako im isprva nije rečen razlog evakuacije, a pojavile su se spekulacije kako je kod jedne osobe očitano postojanje eksploziva.

Prema pisanju britanskog Expressa, radi se o ženi, a policija nije sigurna je li kroz sigurnosnu provjeru prošla nepregledana namjerno ili slučajno. Osoba se nalazi na policijskom ispitivanju. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene