Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posjet iranskog predsjednika

PANIKA U RIMU Evakuiran željeznički kolodvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni rimski željeznički kolodvor Termini evakuiran je u ponedjeljak navečer pošto je na pruzi primijećen naoružan muškarac, priopćile su talijanske željeznice.

'Policija na rimskom kolodvoru Termini primila dojavu o naoružanoj osobi. Pružna zona evakuirana', objavila je tvrtka Ferroviere dello Stato na svom Twitteru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Termini je najveći željeznički kolodvor u Italiji kroz koji svakodnevno prolaze tisuće putnika. Na društvenim mrežama objavljene su fotografije evakuacije i putnika koji su čekali u vlakovima zaustavljenim pred kolodvorom.

Nije bilo izvješća o pucnjavi i još uvijek nije jasno je li netko uhićen, ali kolodvor je uskoro ponovno otvoren.

Medijska su izvješća različita, pa Il Messaggero javlja da je kolodvor evakuiran zbog sumnjivog paketa, a ne zbog naoružanog muškarca. 

Rim je u visokom stanju pripravnosti jer je u posjetu iranski predsjednik Hassan Rouhani. U vrijeme uzbune na kolodvoru on je s delegacijom bio na prijemu nedaleko od kolodvora. (Hina/D.Š.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene