Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi put u tri tjedna

Eurostar zbog snijega otkazao vlakove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Eurostar, koji upravlja željezničkim vezama između Britanije i kontinentalne Europe, je u srijedu, tri tjedna nakon što je zbog snijega bio prekinut željeznički promet između Velike Britanije i Francuske, ponovno otkazao četiri vlaka zbog lošeg vremena i objavio da očekuje još teškoća.

Snježne nepogode koje su zahvatile južnu Englesku i sjevernu Francusku prouzročile su kaos u cestovnom i željezničkom prometu te je Eurostar upozorio putnike da je moguće da dođe do istih problema koji su tisuće putnike pred Božić ostavile na kolodvorima i blokirane u tunelu ispod La Manchea. "Zbog lošeg vremena određene veze mogle bi biti odgođene ili otkazane u posljednji trenutak", najavio je Eurostar u izjavi. (Hina)

Pročitajte i ovo Snijeg - 2 Sve veći izazov Sve je mirisalo na odličnu godinu, a onda - katastrofa: "Ovo je najgora situacija koja nam se mogla dogoditi" Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene