Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavljaju prijetiti

VIDEO Europski IS-ovci: 'Odrezat ćemo glave svima koji dođu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Islamisti ponovno prijete Zapadu. Kažu kako im nije nikakav problem odrezati glavu svakom vojniku koji dođe u regiju u kojoj se trenutno bore.

U trenutku kada vojni zrakoplovi SAD-a i zemalja Arapskog zaljeva nastavljaju napadati ciljeve ISIS-a unutar Kobanea, islamisti su u javnost pustili novu snimki svojih prijetnji.

Pročitajte i ovo Napad u Damasku jedna ozlijeđena U napadu Izraela oštećeno iransko veleposlanstvo, izvori tvrde: "Eliminiran je zapovjednik Iranske revolucionarne garde" Slika nije dostupna Borbe za svaku ulicu FOTO Civili bježe: Džihadisti ušli u Kobane kod granice s Turskom!

Ovaj put militanti pričaju engleskim, njemačkim i francuskim jezikom i prijete vojnicima zapadnih saveznika. Kažu kako se 'raduju pokolju zapadnih trupa na tlu'. 'Odsjeći ćemo glave svakome koga dovedete', kažu militanti.

Nijedan od muškaraca ne nosi masku, a kameri se obraćaju trojica. Jedan govori engleskim jezikom, naglaskom neke južne pokrajine, a druga dvojica na francuskom i njemačkom.

Vehabija iz BiH: Cijeli svijet bit će Islamska država

Muškarac koji govori engleskim rekao je da se zove Abu Abdullah al-Britani te poziva zapadne snage da šalju svoje vojnike kako bi ih ISIS 's Alahovim dopuštenjem sve ubio', javlja Daily Mail.

Al-Britani kaže kako neće izgubiti ovaj rat jer je bog na njihovoj strani, a osvrnuo se i na zračne napade zbog kojih su morali napustiti ključne položaje oko Kobanea. 'Nećete nas smesti u našim planovima', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene