Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema službenih kometara

Europska unija s optimizmom očekuje rezultate referenduma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Europska unija s velikim optimizmom čeka rezultate referenduma u Hrvatskoj, a svoj će stav komentirati nakon službenih rezultata. Kažu da je sada sve na građanima Hrvatske.

U Europskoj Uniji tek podsjećaju da je Hrvatska sama zatražila pristup, poslije dugog procesa uspješno ga završila te da je sada sve na građanima Hrvatske.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Nesretna zaposlenica SRETAN VAM PRAZNIK RADA I prema ovoj smo ljestvici na dnu: Pogledajte koliko po satu zarađuju Hrvati, a koliko ostali građani EU-a

Glasnogovornik povjerenika za proširenje Peter Stano kazao je kako se svi nadaju da će građani Hrvatske svoj glas dati za ulazak Hrvatske u Europske uniju. Čelništvo Eropske unije rezultate će komentirati kad postanu službeni.

Svoj stav o rezultatu referenduma u Hrvatskoj sutra će iskazati i ministri vanjskih poslova zemlja članica. Rezultat će im na redovitom zasjedanju predstaviti ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene