Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastanak stručnjaka

Europska komisija o kontrolama na granici, hoće li se gužve nastaviti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tema sastanka Europske komisije je provedba uredbe o sustavnoj kontroli na granicama.

Europska komisija danas će održati sastanak stručnjaka na kojem će se raspravljati o provedbi uredbe o sustavnoj kontroli na granicama i poteškoćama koje se pri tome pojavljuju.

Pročitajte i ovo Policijska kontrola na granici Policija na prijelazima Uživo s granice sa Slovenijom: "Stalno se primjećuje njihov dolazak i to je problem. Naravno da su Slovenci reagirali na svoj način" Zoran Milanović, predsjednik RH operativni problem Milanović o kontroli na granici sa Slovenijom: "Problem je, nažalost, u BiH"

Uredba o sustavnom pregledu putnika na vanjskim schengenskim granicama izazvala je velike zastoje graničnim prijelazima između Hrvatske i Slovenije.

Podsjetimo, uredba o sustavnom pregledu putnika na vanjskim schengenskim granicama izazvala je velike zastoje graničnim prijelazima između Hrvatske i Slovenije.

Slovenija je samo privremeno obustavila striktnu kontrolu putnika na granici s Hrvatskom, koja je i vanjska granica Schengena, i to na podlozi vlastite sigurnosne analize, ali će mjere pojačane kontrole koje predviđa izmijenjeni schengenski zakonik i dalje provoditi, objavio je slovenski MUP.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene