Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fućkajući napustio kuću

VIDEO Kritizirala ga zbog loše obavljenog posla, pa je ubio čekićem: "Sat vremena umirala je u podnožju stepenica"

Građevinar čekićem ubio 58-godišnjakinju
Građevinar čekićem ubio 58-godišnjakinju Foto: X/ Policija West Midlandsa
Engleski građevinar Peter Norgrove čekićem je ubio 58-godišnjakinju nakon što ga je kritizirala zbog loše obavljenog posla.

Peter Norgrove, 43-godišnji engleski građevinar i Jehovin svjedok, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora nakon što je čekićem napao i ubio 58-godišnju Sharon Gordon, koja ga je zaposlila da proširi dio prizemlja njezine kuće.

Norgrove je u srpnju 2022. godine Gordon najmanje osam puta udario čekićem po glavi.

Pročitajte i ovo Ilustracija utvrđuju se okolnosti Užas u Istri! Beba od 4 mjeseca u komi s teškim ozljedama glave. I majka je u lošem stanju?

Do incidenta je došlo nakon što je 58-godišnjakinja sa svojim prijateljicama kritizirala njegov rad. Problem je bio u tome što mu je za posao od šest tjedana trebalo čak 15 mjeseci.

Pola sata nakon što su prijateljice otišle, Norgrove je otišao u kuću te je napao Gordon. Sigurnosne kamere koje se nalaze u dvorištu uhvatile su zvukove vrištanja i snažnih udaraca.

Ubrzo nakon toga 43-godišnjak je izašao iz kuće, a na njegovim hlačama nalazile su se mrlje krvi. Poslije stravičnog ubojstva Norgrove je pokupio svoje stvari te se fućkajući uputio prema svojem automobilu.

Istoga dana kad je čekićem ubio ženu, muškarac je u školu otišao po svoju kćer te je čekić kojim je počinio ubojstvo ostavio kod punice, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Okupljanje povodom ubojstva Farisa Pendeka - 3 prosvjed u Sarajevu FOTO Majka ubijenog 19-godišnjaka jedva je stajala na nogama: "Kažem - sine, nemoj izlaziti, sutra je škola, a on kaže - idem, majko, neću dugo"

Zatim se s obitelji uputio na misu u crkvu, gdje je preko Zooma vodio dio mise za one koji nisu bili u crkvi.

Mrtvo tijelo 58-godišnjakinje sljedećeg je dana pronašla prijateljica, a kako navodi policija, žrtva je u podnožju stepenica umirala sat vremena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene