Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neki ne puše samo cigarete

Emmanuel Macron tijekom posjeta nanjušio marihuanu: "To vam neće pomoći s učenjem"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuski predsjednik je tijekom razgovora s lokalnim stanovništvom Francuske Gvajane nanjušio marihuanu, ali je ostao smiren te upozorio da to "ne pomaže s učenjem".

Francuski predsjednik ostao je smiren kada je, tijekom posjeta Francuskoj Gvajani, u zraku osjetio miris marihuane, te upozorio mlade ljude, u čijem se društvu nalazio, da im to "neće pomoći s učenjem".

Pročitajte i ovo Policajci patroliraju Novom Kaledonijom Zabranjeno okupljanje Francuska proglasila izvanredno stanje, četvero mrtvih u nemirima u Novoj Kaledoniji Emmanuel Macron Ima jasan stav Macron žestoko kritizirao zapadne saveznike: "Nemojte biti kukavice, povijest će vas pamtiti"

"Znači, neki od vas ne puše samo cigarete", rekao je s osmijehom nakon što je pozirao za slike s lokalnim stanovništvom Francuske Gvajane, izvještava Guardian.

"To vam neće pomoći s učenjem", rekao je francuski predsjednik. "Morate to reći mladima."

Macron je tijekom svog 48-satnog posjeta siromašnom francuskom teritoriju u Južnoj Americi bio suočen s prosvjedima. Dio lokalnog stanovništva smatra da ih pariška vlada zapostavlja. Naime, nezaposlenost je dosegla 23 posto, infrastruktura je loša, a ceste su uništene. Ti prosvjedi dogodili su se šest mjeseci nakon nemira koji su počeli zbog problema oko sigurnosti i nezaposlenosti.

Marcon je tijekom posjeta rekao da nije došao "davati prazna obećanja", te dodao kako prošla obećanja nisu ispunjena. Rekao je kako nije "Djed Mraz" i da neće tretirati ljude kao da su djeca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene