Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vraćala sitniš pa...

Elektronička cigareta eksplodirala konobarici u lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Baš sam se okrenula da bih nekom vratila sitniš i tada sam čula prasak. Vidjela sam da vatra ide prema meni, prepričala je incident 18-godišnjakinja.

Osamnaestogodišnja konobarica Laura Baty izbjegla je ozbiljne ozljede nakon što joj je elektronička cigareta eksplodirala u lice. Djevojka je u vrijeme incidenta prošle nedjelje radila za šankom u hotelu "Buck Inn" u britanskom gradu Richmondu, javlja York Press.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

"Baš sam se okrenula da bih nekom vratila sitniš i tada sam čula prasak. Vidjela sam da vatra ide prema meni. Tada sam osjetila toplinu i dala se u bijeg", prepričala je Laura nesvakidašnju situaciju. Ubrzo je shvatila da joj je ruka opečena te da joj je haljina pocrnjela. Počela je histerično plakati. U pomoć joj je priskočio jedan od gostiju. Smirio ju je i odveo u toalet gdje se osvježila.

Apel znanstvenika pušačima: Prebacite se na e-cigarete!

Poslije je ustanovljeno da je eksplodirala elektronička cigareta koja je pripadala 21-godišnjem zaposleniku Stewartu Patersonu. On ju je, kao i mnogo puta do tada, stavio u punjač za iPad. Nije niti slutio da bi moglo doći do eksplozije. Kako je bar u trenutku incidenta bio pun, dio eksplodirane baterije pogodio je jednog gosta u trbuh te ga opekao. No snimka s nadzorne kamere pokazuje kako je Laura imala pravu sreću i "za dlaku" izbjegla da joj vatreni oblak ne uništi lice.

Glasnogovornica kompanije koja proizvodi e-cigarete suzdržala se od komentiranja slučaja. Upozorila je da se takav tip cigareta treba puniti na onim punjačima koji su za njih i namijenjeni. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene