Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Očajni Španjolci

Ekstremni pokušaji zarade: Odrezali si ruke i tražili milijune odštete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Očajni u pokušaju zarade, dva Španjolca odrezala su si ruke pilom. Njihov plan se izjalovio jer su ih osiguravateljske kuće 'pročitale'.

Dva Španjolca pokušala su izmamiti pozamašne svote novca od osiguravajućih kuća odrezavši si ruke električnom pilom. Istražitelji osiguravatelja prepoznali su prevaru jer su muškarci amputaciju izveli - predobro.

Pročitajte i ovo Madrid Kriza stanovanja Izdali su više od 5000 zlatnih viza, a sad će ih ukinuti: ''Gotovo je nemoguće pronaći pristojan smještaj'' Policijsko nasilje Četvrt Lavapiés VIDEO Dvojica policajaca u Madridu pretukla dvojicu crnca: Oglasilo se ministarstvo i antirasističke skupine

Španjolska policija tvrdi kako ta dva slučaja nisu povezana. Prvi muškarac ruku si je odrezao električnom pilom, a potom je od čak 11 osiguravajućih kuća tražio 2,4 milijuna eura rekavši kako je ruku izgubio u prometnoj nesreći. Prilikom pregledavanja rane istražitelji su uočili da je rez previše čist da bi se dogodio prilikom prometne nesreće te da takav rez nikada ne bi napravio ni kirurg prilikom amputacije.

>> Zbog interneta odrezao penis sebi i svom ocu

Drugi muškarac od osiguravajuće kuće je tražio 800.000 eura tvrdeći da je ruku izgubio u nesreći prilikom rukovanja pilom. Također je ustvrđeno kako je rez previše čist.

Daily Mail piše kako su ova dvojica samo kap u moru očajnika koji na sve ekstremnije načine pokušavaju spojiti kraj s krajem u zemlji u kojoj nezaposlenost iz mjeseca u mjesec bilježi rekordan rast.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene